Home / Άλλα Σπόρ / Παυλίδης: «Μπορούμε να προκριθούμε στο Final-4, να κρατήσουμε τη Σαμπαντέλ στα 10 γκολ»

Παυλίδης: «Μπορούμε να προκριθούμε στο Final-4, να κρατήσουμε τη Σαμπαντέλ στα 10 γκολ»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Χάρης Παυλίδης, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαμπαντέλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (13/3) στις 14:00 στο Παπαστράτειο, αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Final-4 της Ευρωλίγκα στο πόλο ανδρών υπό… προϋποθέσεις!

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο επαναληπτικό, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και κυρίως η εικόνα μας αφήνει ελπίδες ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στο Final-4 της Ευρωλίγκα. Θεωρώ ότι αν κρατήσουμε στο σκορ, την αντίπαλό μας κάτω από τα 10 γκολ έχουμε μεγάλη τύχη να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα», είπε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» σε δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr.

Και πρόσθεσε: «Σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Αν δείξουμε πίστη στην ομάδα μας, τις δυνατότητές της και προσήλωση στο πλάνο είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Θα ήθελα σαν υστερόγραφο να ευχηθώ, χρόνια πολλά στο σύλλογό μας τον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές του με πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα τμήματα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*