Home / Tennis / Πατέρας Σέλτον: «Άσχημη η συμπεριφορά του Τζόκοβιτς στον γιο μου»

Πατέρας Σέλτον: «Άσχημη η συμπεριφορά του Τζόκοβιτς στον γιο μου»

Ο 20χρονος Μπεν Σέλτον έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του ως τα ημιτελικά του US Open, όπου υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Νόβακ Τζόκοβιτς χάνοντας με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 7-6/4).

Ο Σέρβος τενίστας πανηγύρισε τη νίκη του κάνοντας μια χειρονομία σαν να καλεί σε τηλέφωνο αντιγράφοντας τον τρόπο που ο νεαρός Αμερικανός πανηγυρίζει συνήθως.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα του Μπεν Σέλτον, που είναι και ο προπονητής του. «Ήθελε να κοροϊδέψει τον Μπεν στο τέλος. Δεν το έκανε για να τον αντιγράψει, αλλά για να τον κοροϊδέψει. Ήταν πολύ άσχημο από έναν τόσο σπουδαίο πρωταθλητή», τόνισε ο Μπράιαν Σέλτον.

Ο «Νόλε», πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν είχε κακές προθέσεις. «Μου άρεσε πολύ ο πανηγυρισμός του, τον βρήκα πρωτότυπο και τον αντέγραψα. Του έκλεψα τον πανηγυρισμό», είπε ο κορυφαίος τενίστας.

Μάλιστα ούτε και ο Μπεν Σέλτον έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κίνηση του Τζόκοβιτς. «Δεν μου αρέσει να μου λένε πως μπορώ ή δεν μπορώ να πανηγυρίζω. Όταν κερδίζεις, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Μεγαλώνοντας έμαθα ότι η μίμηση είναι η πιο ειλικρινής μορφή κολακείας», σχολίασε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*