Home / Stoiximan Super League / ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Με ψυχολογία αμφότερες για το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Με ψυχολογία αμφότερες για το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο

ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ ανοίγουν την αυλαία του σημερινού προγράμματος της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στους «Ζωσιμάδες» (16:30, sport-fm.gr, NovasportsPrime) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.



Αμφότερες προέρχονται από σημαντικές νίκες, οι οποίες όχι μόνο τις «ξεκόλλησαν» βαθμολογικά, αλλά τους έφτιαξαν και την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Την περασμένη αγωνιστική, οι Γιαννιώτες έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί 5 αγώνων (4 ήττες), επικρατώντας 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, χάρη στα τέρματα του αρχηγού, Πέδρο Κόντε.

Από την άλλη, οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες και μάλιστα με το εμφατικό 4-0 επί του Πανσερραϊκού στο «Γεντί Κουλέ», μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Κάπως έτσι, ο ΠΑΣ, βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς – ισόβαθμος με την τελευταία Κηφισιά – με τον ΟΦΗ να είναι στη 10η θέση με επτά βαθμούς περισσότερους από τον αποψινό του αντίπαλο.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Εραμούσπε, Νάγκι και Παμλίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Στον αντίποδα, ο Ντεμίρ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Πάντως, ο Μιχάλης Γρηγορίου και η ομάδα δεν έβγαλε αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου.

Όσον αφορά την ομάδα του ΟΦΗ, ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Έρικ Λάρσον, όπως και τους Μπρεσάν, Γιαννούλη, Σωτηρίου, Καλαφάτη, Αδαμάκη, Θεοδοσουλάκη, Κουτεντάκη και Σημαντηράκη. Αντίθετα, ο Μεγιάδο, ο οποίος επέστρεψε την Πέμπτη στις προπονήσεις, είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:



Η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:



ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσμπε, Κιάκος, Ριένστρα, Ασεβέζο, Λιάσος, Τούτου, Ροσέρο, Κόντε.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Τοράλ, Μπακού, Ισέκα.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος

Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος, Μιχαήλ Νιδριώτης

4ος Βοηθός: Ευστάθιος Γκορτσίλας

VAR: Παπαπέτρου, AVAR: Σπυρόπουλος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*