Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία: Αμφότεροι ψάχνουν την αντίδραση

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία: Αμφότεροι ψάχνουν την αντίδραση

Την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα ψάχνουν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται τη Δευτέρα (28/2, 19:30) στα Γιάννενα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα (2-0) από την ΑΕΚ. Έτσι, σε συνδυασμό με την ποινή αφαίρεσης πέντε πόντων, βρέθηκαν εκτός εξάδας από την οποία απέχουν τέσσερις βαθμούς (8οι, 31β.). Από την άλλη, η Λαμία έχει υποστεί πέντε συνεχόμενες ήττες, με τελευταία εκείνη στην έδρα της από τον Αστέρα (0-2). Πλέον, το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου έχει πέσει στη 12η θέση (18β.), στο +1 από τον προτελευταίο Ατρόμητο (ματς λιγότερο) και στο +5 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ μετρά σημαντικές επιστροφές, καθώς στην αποστολή τους συμπεριλήφθηκαν οι Σνάιντερ, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι και Κάργας.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Λιάσος, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Η Λαμία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καραμάνου, Νινούα, Σιμόν και Σκόνδρα, όμως αντίθετα επιστρέφουν οι Σαράνοφ και Αραμπούλι.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μπανγκουρά, Βέλλιος, Τσούκαλος.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Περέα, Ντομίνγκεθ.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Λούκας, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Βέλλιος.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Πέτρος Πάτρας

4ος διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*