Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης: Με εντελώς διαφορετικούς στόχους

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης: Με εντελώς διαφορετικούς στόχους

Στις 16:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Άρη, για την 13η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου γνώρισε την ήττα με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική από τον Βόλο και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 9 πόντους. Αναζητά μια νίκη που θα την δώσει «ανάσα» και θα ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μέχρι στιγμής μετράει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Καραχάλιος (αντιμετωπίζει και πρόβλημα στον τετρακέφαλο), ο τραυματίας Λώλης που αναμενόταν επίσης να απουσιάσει λόγω της θλάσης που υπέστη και οι γνωστοί πέντε τραυματίες που δεν αναμενόταν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Δηλαδή οι Πριόρ, Κιάκος, Ριένστρα και οι μακροχρόνια τραυματίες Κόντε και Λεό.

Αναλυτικά η αποστολή: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Μπιλμπάο, Σταματελόπουλος, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Κύρκος, Τσίρης, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπαλάν.

Από την άλλη, ο Άρης πήρε εμφατική νίκη με 5-0 κόντρα στη Λαμία, κάτι που δίνει σημαντική ώθηση και ψυχολογία για την συνέχεια. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εδραιωθούν για τα καλά στην εξάδα, αλλά και να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Βόλος.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση με 18 βαθμούς, ενώ μετράνε 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ο Άλαν Πάρντιου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής μετά από απόφαση της διοίκησης.

«O Αρης είναι πάνω από όλους και με γνώμονα αυτό λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις, κανεις δεν είναι πάνω από τον Άρη», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί.

Πέραν του Μαντσίνι, εκτός έμειναν επίσης οι Ντουκουρέ, Ντιόπ, Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Σγούρος.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ: Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Τζίμας, Ροσέρο, Μπάλαν, Παμλίδης.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ετέμπο, Μανού, Ματέο, Πάλμα, Ζερβινιό, Γκρέι.

Διαιτητής: Μαλούτας, Καραγκιζόπουλος, Τζιουβάρας, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Τζήλος, Καλαμπόκης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*