Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΣ-Ατρόμητος: Κόντρα στα προβλήματά τους οι Γιαννιώτες, νέα αρχή οι Περιστεριώτες

ΠΑΣ-Ατρόμητος: Κόντρα στα προβλήματά τους οι Γιαννιώτες, νέα αρχή οι Περιστεριώτες

Στη… σκιά του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός διεξάγεται την ίδια ώρα το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος στους «Ζωσιμάδες» για την 18η αγωνιστική της Super League 1 (19:30, Novasports Prime, BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Ηπειριώτες καλούνται να αντιμετωπίσουν άλλη μία φορά (και) τα προβλήματά τους, ενώ οι Περιστεριώτες φιλοδοξούν για μία νέα αρχή με τον Κρις Κόουλμαν στον πάγκο τους.

Ο ΠΑΣ λίγο έλειψε να «ζευγαρώσει» τις νίκες του μέσα στο 2022, όμως ισοφαρίστηκε στο τέλος της αναμέτρησης στο Ηράκλειο, με αυτογκόλ του Εραμούσπε. Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά μετά από οκτώ αγώνες, όπου είχε πέντε νίκες και τρεις ήττες. Και οι τέσσερις τελευταίες ισοπαλίες του είναι με 1-1.

Από τη μεριά του, ο Ατρόμητος η τελευταία φορά που έδωσε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 18 Δεκεμβρίου, όταν και έχασε από τον Παναιτωλικό. Τα παιχνίδια του Ατρόμητου με το Βόλο και τον Άρη αναβλήθηκαν, ενώ με τη χθεσινή του ισοπαλία ο Απόλλων τον «έπιασε» στους 9 βαθμούς.

Η παράδοση

Στον πρώτο γύρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε στο τέλος του αγώνα στο Περιστέρι και οι δύο ομάδες έφεραν την πρώτη ισοπαλία μετά από πέντε αγώνες, όπου ο Ατρόμητος είχε τρεις νίκες και οι Ηπειρώτες δύο. Πέρσι οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο φορές στα Γιάννενα, και είχαν από μια νίκη. Η τελευταία νίκη του ΠΑΣ ήλθε, αφού ο Ατρόμητος είχε φύγει αήττητος σε τρία διαδοχικά παιχνίδια από τα Γιάννενα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ: Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Μπρένερ, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Γκαρντόβσκι, Λιάσος, Περέα, Μορέιρα.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Σάλομον, Ντένιτς, Μεντινέλι, Κουλούρης.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μανούχος, με βοηθούς τους Νικολαΐδη, Ψάρρη και τέταρτο τον Τζήλο. Στο VAR θα είναι οι Διαμαντόπουλος και Σπυρόπουλος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*