Home / Βόλεϊ / Παρελθόν ο Ιντάλγκο από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν ο Ιντάλγκο από τον Ολυμπιακό

Τίτλοι τέλους σε μια εξαιρετική και άκρως επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο έπεσαν το απόγευμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή τους, οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν τον Κουβανό ακραίο έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας, ευχαριστώντας παράλληλα τον για τα όσα προσέφερε στον σύλλογο, τόσο με τις ικανότητές του, όσο και με το πάθος και την ψυχή που έβγαζε στα τάραφλεξ.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του 38χρονου ολοκληρώθηκε στο τέλος Μαΐου, με τις δύο πλευρές τελικώς να μην προχωρούν στην ανανέωσή του για ακόμα έναν χρόνο. Πάντως, ο ίδιος με δηλώσεις του είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στα «ερυθρόλευκα» και στο «Μελίνα Μερκούρη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:



«Στις 8/8 του 2022, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο Ολίβα μετακόμισε και επίσημα στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, με μία υπόσχεση: «Θα παλέψω για τον σύλλογο μας σαν πολεμιστής, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα». Και τήρησε τον λόγο του!

Σε δύο -υπέροχες- σεζόν με τη φανέλα του Θρύλου, ο Κουβανός, με γερμανική υπηκοότητα, ακραίος κατάφερε και κέρδισε τέσσερις τίτλους και συγκεκριμένα, έναν ευρωπαϊκό, το Challenge Cup του 2023, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2023, 2024) και ένα Κύπελλο (2024), καταθέτοντας και την ψυχή του στο τάραφλεξ.

Το σημαντικότερο, όμως, «κέρδισε» τον «ερυθρόλευκο» κόσμο και γενικότερα, τον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ, χάρη στον επαγγελματισμό, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό του.

Ο Ιντάλγκο αγάπησε τον Ολυμπιακό, «δέθηκε» μαζί του, λάτρεψε την Ελλάδα και τον Πειραιά! Το ίδιο και η όμορφη οικογένειά του. Ωστόσο, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού σε έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες μας…

«Σάλβα», σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη στη ζωή και την καριέρα σου!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*