Home / Άλλα Σπόρ / Παραμένει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό η Βιτούλα

Παραμένει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό η Βιτούλα

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Δέσποινα Βιτούλα. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την παραμονή της 28χρονης σέντερ μπακ για την ομάδα ποδοσφαίρου των γυναικών και για τον επόμενο χρόνο, ώστε να τη βοηθήσει να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βιτούλα για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα σημαντική ανανέωση για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟ, αφού η 28χρονη κεντρική αμυντικός, Δέσποινα Βιτούλα, συμφώνησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Η αθλήτρια είναι ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι του “παζλ” στην προσπάθεια που θα κάνει το “τριφύλλι” για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στην προηγούμενη ομάδα της, την Αγία Παρασκευή, είχε αγωνιστεί και ως χαφ.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com, η Βιτούλα ανέφερε πως:«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω και τη φετινή χρονιά να αγωνίζομαι για την ομάδα της καρδιάς μου, τον Παναθηναϊκό. Θα είμαι εκεί να δώσω το 100% στην ομάδα μου, στον προπονητή μου και στις συμπαίκτριες μου να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να είναι, δηλαδή στην Α’ εθνική».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*