Home / Μπάσκετ / NBA / «Παρακολουθούμε στενά τον Πρίντεζη» είπε ο γενικός διευθυντής των Σπερς

«Παρακολουθούμε στενά τον Πρίντεζη» είπε ο γενικός διευθυντής των Σπερς

Αθήνα
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διατηρούν τα δικαιώματα δύο παικτών του Ολυμπιακού στο ΝΒΑ, των Γιώργου Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Σαν Αντόνιο, Αρ Σι Μπιούφορντ, βρέθηκε στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ και δήλωσε στο διαδικτυακό κανάλι του Ολυμπιακού: «Παρακολουθούμε στενά τον Πρίντεζη… Ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) έχει πιστοποιήσει τις ικανότητές του και οι επιτυχίες του είναι καταγεγραμμένες. Από την άλλη, ο Νίκολα (σ.σ. Μιλουτίνοφ) είναι νέος κι ελπίζουμε ν’ αναπτυχθεί. Εδώ, πάντως είναι ένα πολύ καλό μέρος για να αναπτυχθεί».

Σεβασμό εξέφρασε τόσο για τον Ολυμπιακό, τους ιδιοκτήτες του αδελφούς Αγγελόπουλους, αλλά και τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη.

«Ήρθα εδώ απλά για να παρακολουθήσω ποιοτικό μπάσκετ. Ήρθα για να δω τον Ολυμπιακό ν’ αγωνίζεται. Ήρθα να δω τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και τον Γιώργο Πρίντεζη, αφού αποκτήσαμε το καλοκαίρι και τα δικαιώματα του τελευταίου. Τον παρακολουθούμε, λοιπόν… στενά», κατέθεσε ερωτηθείς για τον λόγο της επίσκεψή του.

Η στρατηγική των Σπερς είναι να διατηρείται στενή επαφή με το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχοντας στις τάξεις τους τον Γάλλο διεθνή άσο Τόνι Πάρκερ; «Είμαστε τυχεροί που είχαμε εμπειρία από παίκτες από όλον τον κόσμο. Οι Ευρωπαίοι μας χάρισαν πολλές επιτυχίες. Μας αρέσουν οι διεθνείς παίκτες και αυτό έχει πάει πολύ καλά για εμάς».

Κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τον Ολυμπιακό και είπε: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα από τα καλύτερα προγράμματα στον κόσμο και γι’ αυτό έχουμε μεγάλο σεβασμό στην ομάδα. Ο Χρήστος (σ.σ. Σταυρόπουλος) είναι πολύ καλός φίλος, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές και πραγματικά σεβόμαστε τον Ολυμπιακό».

Όσο για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος βρέθηκε στο ΝΒΑ, φόρεσε τη φανέλα των Ρόκετς και ήταν κοντά στο να αγωνιστεί και στο Σαν Αντόνιο, ο Μπιούφορντ είπε: «Πήραμε τα δικαιώματά του ως ανταλλαγή γιατί θέλαμε να παίξει για εμάς, αλλά εκείνος ήθελε να επιστρέψει και παίξει στην Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που βρέθηκε η δυνατότητα να επιστρέψει. Σίγουρα τρέφουμε σεβασμό και στον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλης).

Στο τέλος, αφού δεσμεύτηκε πως Σπερς και Ολυμπιακός θα οργανώσουν έναν ακόμη φιλικό αγώνα μεταξύ τους στο εγγύς μέλλον, εξήγησε πως δεν έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής από κοντά τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλους: «Δεν τους έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά η επιτυχία που έχουν γνωρίσει με το σύλλογο είναι ασύγκριτη».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*