Home / Μπάσκετ / Euroleague / Παραδόθηκε στις ορέξεις της Μακάμπι ο απογοητευτικός Ολυμπιακός!

Παραδόθηκε στις ορέξεις της Μακάμπι ο απογοητευτικός Ολυμπιακός!

Μετά την κακή βραδιά στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός γνώρισε την δεύτερη σερί οδυνηρή ήττα του στην Ευρωλίγκα, αφού η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν είχε κανένα πρόβλημα να εκμεταλλευτεί την απογοητευτική του εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της (84-69).

Φανταστικό παιχνίδι για τους Ισραηλινούς έκανε ο Ζίζιτς με 23 πόντους, τους 16 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ Γουίλμπεκιν (13π.) και Έβανς (14π.) βοήθησαν επίσης τους γηπεδούχους, ενώ μοναδικοί διψήφιοι για την ελληνική ομάδα ήταν ο Πρίντεζης (13π.) και Ντόρσεϊ (12π.).

Μετά και αυτό το αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν στην τρίτη έως έκτη θέση με τις Ούνιξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ, αφού έπεσαν στο 12-7, ενώ από την άλλη πλευρά η Μακάμπι ανέβηκε στο 8-11 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για τα playoffs.

Το ματς



Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε κάπως νωθρά το παιχνίδι του, με τα προβλήματά του στην επίθεση να βοηθούν τη Μακάμπι να φτάσει στο +6 (8-2). Ο Παπανικολάου πάλευε μόνος του και κράτησε τους Πειραιώτες κοντά (10-7), με το τρίποντο του Βεζένκοφ αλλά και το lay up του Ντόρσεϊ να ισοφαρίζουν σε 14-14. Ο Μάρτιν σκόραρε σε νεκρό χρόνο, οι διαιτητές ακύρωσαν σωστά το καλάθι και οι Ισραηλινοί έκαναν το 19-16.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*