Home / Ευρώπη / Παράταση στην ελπίδα για Βοσνία, Γεωργία

Παράταση στην ελπίδα για Βοσνία, Γεωργία

Παρέμεινε στο «κυνήγι» της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Βοσνία, αφού νίκησε 74-66 στην Τούζλα το Μαυροβούνιο για την 11η αγωνιστική του 11ου ομίλου και ισοβάθμησε με τον αντίπαλό της στην τρίτη προνομιούχο θέση, όμως μειονεκτεί στην ισοβαθμία αυτή η στιγμή.

Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Ρόμπερσον με 19 και Χαλίλοβιτς με 16 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους, ο Πέρι είχε 19 κι ο Ράντοβιτς 16 πόντους.

Στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου, η Λιθουανία και η Γαλλία πήραν, επίσης, νίκες. Η «Λιέτουβα» επεκράτησε της Ουγγαρίας 89-64 στη βαλτική χώρα, έχοντας πρώτους σκόρερ τους Κουζμίνσκας (14π.), Ταρόλις (13π.), ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Χόπκινς είχε 17 πόντους.

Από την πλευρά τους, οι «τρικολόρ» νίκησαν την ουραγό Τσεχία εκτός έδρας 72-59 με κορυφαίο τον Ουεμπανιάμα (22π., 17ριμπ.).

Ελπίδες και για τη Γεωργία, η οποία νίκησε την αποκλεισμένη Ολλανδία στη «χώρα της τουλίπας» 88-80 για την ένατη αγωνιστική του 12ου ομίλου και ανέβηκε μόνη της στην τρίτη προνομιούχο θέση με ρεκόρ 5-4.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου είχε κορυφαίο τον Σενγκέλια (25π.), με τους Σερμαντίνι (22π.) και ΜακΦάντεν (20π.) να ακολουθούν. Από την άλλη πλευρά,

ο Κράαγκ είχε 23 πόντους.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, η Ισπανία κέρδισε στην Ισλανδία 80-61 με κορυφαίο τον Σάλβο με 18 πόντους, ενώ η Ιταλία επικράτησε δύσκολα της Ουκρανίας με 85-75 στη γειτονική χώρα με κορυφαίους τους Μανιόν και Σπίσου με 28 και 21 πόντους αντίστοιχα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*