Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παράσχος: «Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια»

Παράσχος: «Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος, λέγοντας πως ο Απόλλων Σμύρνης κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια!

Παράλληλα, εμφανίστηκε προβληματισμένος από το γεγονός πως η ομάδα του δέχεται αρκετές κάρτες και θα στερηθεί ορισμένους ποδοσφαιριστές στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Όλους τους αντιπάλους τους κοιτάμε στα μάτια, διεκδικούμε αποτελέσματα κάθε Κυριακή. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γύρισαν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέτριοι. Αφού μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε, δείξαμε πως έχουμε αποθέματα δυνάμεων σε αυτό τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο και αποδείξαμε πολλά πράγματα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως και να το κάνουμε το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους δίνει ψυχολογία στα παιδιά. Αρχίζουν να πιστεύουν πως μπορούν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και να το γυρίσουν κι όπως είδατε στο δεύτερο ημίχρονο το γυρίσαμε χωρίς να κάνει ούτε μία φάση ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιωαννίδης έχει μια ανοδική πορεία φέτος και έχει μια ποιότητα. Και είναι ωραίο μετά από χρόνια να βγει στην επιφάνεια και να κάνει καριέρα στη Super League.

Ήταν κάτι που δεν πίστευα στην αρχή, αλλά όσο περνούσαν οι αγωνιστικές, διαπίστωνα πως πολλά παιδιά που δεν είχαν την καλύτερη απόδοση με δικαιώνουν τώρα όσο περνάει ο καιρός. Δεν φοβάμαι τις επιλογές, αλλά φοβάμαι τις κάρτες, έχουμε συμπληρώσει πολλές κάρτες ενόψει των επόμενων αγώνων».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*