Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παπαϊωάννου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλει χρόνο ο Μιλόγεβιτς, θα είναι δυνατή έδρα η Αγια-Σοφιά»

Παπαϊωάννου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλει χρόνο ο Μιλόγεβιτς, θα είναι δυνατή έδρα η Αγια-Σοφιά»

Με αφορμή τη χθεσινή επέτειο από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 το 1985, ο Παύλος Παπαϊωάννου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ζήτησε πίστωση χρόνου για λογαριασμό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ έδειξε να ανυπομονεί για την είσοδο της ομάδας στην «Αγια-Σοφιά».

Αναλυτικά, ο παλαίμαχος μέσος μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη για:

-την καριέρα του στην ΑΕΚ: «Προσπαθούσαμε χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή έλεγα στη γυναίκα μου πως θα σταματήσω το ποδόσφαιρο χωρίς πρωτάθλημα, αλλά μετά πήραμε τρία σερί».

-τη νίκη επί της Ρεάλ σαν χθες πριν 36 χρόνια: «Δεν ήταν εύκολο. Η Ρεάλ ήταν πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ δυνατό ρόστερ. Ο κ. Γκμοχ μάς είχε προετοιμάσει πολύ καλά και το γκολ μπήκε στο 10’. Ξεκίνησα σε ελεύθερο ρόλο, μία δεξιά και μία αριστερά. Ήμουν τυχερός που σκόραρα, γιατί φόρεσα τη φανέλα του Θωμά Μαύρου με το νούμερο ‘11’. Στη ρεβάνς ήταν πολύ δύσκολα, βρεθήκαμε να χάνουμε νωρίς και τελικά ήρθε αυτό το 5-0. Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ευλογία να παίζεις με τέτοιους αντιπάλους».

-το ξεκίνημα στη Βραζιλία: «Έφυγα από τη Βραζιλία στα 16. Με βοήθησαν πολύ στην εξέλιξή μου. Έπαιζα κάποιους φιλανθρωπικούς αγώνες με κάποιους βετεράνους που έπαιζαν σε μεγάλες ομάδες, Κορίνθιανς, Σάο Πάουλο και Παλμέιρας. Αυτοί μου επεσήμαιναν τα λάθη μου, άκουγα ό,τι μου έλεγαν και αυτά με βοήθησαν για το μέλλον».

-τη φετινή ΑΕΚ: «Έγιναν καλές μεταγραφές και τώρα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Μιλόγεβιτς. Ο άνθρωπος θέλει να δημιουργήσει κάτι από την αρχή και πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Στη ζωή δεν έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε όταν το θέλουμε. Πάντα το κυνηγάς».

-την προσμονή για την «Αγια-Σοφιά»: «Περιμέναμε χρόνια να το ζήσουμε. Θα είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και θα αναβαθμίσει την ομάδα και όλη την περιοχή. Θα είναι μια δυνατή έδρα, όπως παλιά που έλεγαν πως οι αντίπαλοι έχαναν από τη Δεκελείας με 1-0».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*