Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Παπαθεοδώρου: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, μπράβο στα παιδιά για την υπέρβαση»

Παπαθεοδώρου: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, μπράβο στα παιδιά για την υπέρβαση»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την ήττα της ΑΕΚ από τη Λάρισα και έκανε λόγο για μεγάλη προσπάθεια από τους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας ότι το παιχνίδι έγινε υπό αντίξοες συνθήκες για την ομάδα του.

«Έγινε ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η Λάρισα ήταν πάρα πολύ εύστοχη στα μακρινά σουτ και είχε εξωπραγματικά νούμερα και προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε την κατάσταση, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, ελέγξαμε τη ροη του παιχνιδιού, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, αλλά στο τέλος κάποια καλάθια του Σμιθ έκαναν την εξέλιξη του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα σε πολλές και αντίξοες συνθήκες και αξίζουν ένα μπράβο οι παίκτες για την προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο και την υπέρβαση που έκαναν. Σίγουρα θέλαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε».

Για την απουσία του Λοτζέσκι, ανέφερε: «Είχε ένα πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση, είχε μια ενόχληση και επειδή έχουμε πάρα πολλές απουσίες θεωρήσαμε σκόπιμο να μην ριψοκινδυνεύσουμε κάποιον σοβαρότερο τραυματισμό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*