Home / BCL / Παπαθεοδώρου: «Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας»

Παπαθεοδώρου: «Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας»

Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως οι Γάλλοι έτρεξαν, πήραν ριμπάουντ και πέτυχαν εύκολα καλάθια και πήρε μια δίκαιη νίκη, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως δεν είχαν το ανάλογο σκοράρισμα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο. Στάθηκε στο κίνητρο της Σολέ για τη νίκη εξήρε τον Τζόουνς και αναφέρθηκε στις απουσίες των Σλότερ και Λοτζέσκι.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Σολέ για τη νίκη. Έπαιξε πιο δυνατά από εμάς. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Είχαμε ένα πλάνο, αλλά η Σολέ πέτυχε εύκολα καλάθια, πήρε ριμπάουντ, έτρεξε στο transition. Είχε 58% στα δίποντα και για αυτό άξιζε τη νίκη. Συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε.

Σκοράραμε 43 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε 60 πόντους πριν την τέταρτη περίοδο, αλλά δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον αντίπαλο. Χάσαμε εύκολα καλάθια και για αυτό δεν ήμασταν έτοιμοι να σκοράρουμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Φυσικά, η Σολέ είχε μεγάλο κίνητρο κόντρα σε εμάς και ήταν φυσικό, το ξέραμε.

Στην αρχή τους αφήσαμε να σκοράρουν και ήμασταν εντελώς εκτός του πλάνου μας. Ξέραμε τι μπάσκετ παίζει η Σολέ. Είχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Ντιζόν, αλλά υπάρχουν μέρες που είναι δύσκολο να κάνεις όσα σχεδιάζεις. Ο Τζόουνς είναι καλός παίκτης. Φέτος είναι περίεργη κατάσταση. Δεν είχαμε τον Σλότερ και τον Λοτζέσκι σήμερα. Η Σολέ είχε τον Τζόουνς. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στα νέα δεδομένα. Ο όμιλος είναι ‘ανοιχτός’. Όλοι μπορούν να παίξουν με όλους. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να προκριθούμε».

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος συμπλήρωσε πως: «Δεν ματσάραμε την αθλητικότητα της Σολέ. Πέτυχε εύκολα καλάθια, πήρε ριμπάουντ. Δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό τους και, με τέτοια εμφάνιση, δεν είχαμε τη δυνατότητα να νικήσουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*