Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παπαδόπουλος: «Οι καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μικραίνουν τον σύλλογο»

Παπαδόπουλος: «Οι καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μικραίνουν τον σύλλογο»

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαίο εντός έδρας βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-2), και ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά στο 59′.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Αρκάδων ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του αγώνα!

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο 30χρονος κίπερ αναφέρθηκε στην εικόνα του Αστέρα, αλλά και στο γκολ του. Παράλληλα, στάθηκε και στις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως τέτοιες ενέργειες μικραίνουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:



Για το γκολ του που ήταν το πρώτο τέρμα τερματοφύλακα μετά από 20χρόνια στο πρωτάθλημα: «Δεν το γνώριζα αυτό. Απλώς ανέβηκα μπροστά γιατί η ομάδα μου έχανε. Η μπάλα ήρθε πάνω μου σούταρα κατευθείαν και μπήκε».

Για το αν θα παίζει πλέον επιθετικός: «Αυτό όπως είδαμε γίνεται μια φορά στα 20 χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε καν»!

Για το σημερινό παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι ότι δεν πιάσαμε καλή απόδοση σήμερα. Μετά τα γκολ που δεχθήκαμε ανεβήκαμε σαν ομάδα, και ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό».

Για τα πλέι οφ: «Δεν είμαστε εδώ για να φαινόμαστε σαν η ευκαιρία κάθε ομάδας για να πάρει βαθμούς. Βρισκόμαστε στα πλέι οφ για να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει. Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και ότι συμβεί. Σίγουρα παίζουν ρόλο οι απουσίες που έχουμε, όμως το ρόστερ μας είναι καλό και υπάρχουν λύσεις».

Για τον έτερο κίπερ του Αστέρα, Γιώργο Τσιτφσή: «Ο Γιώργος μπήκε μέσα, δεν «μάσησε». Τα πήγε πάρα πολύ καλά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ένα πολύ καλό και ταλαντούχο παιδί, μακάρι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το παιχνίδι με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τον Άρη, καθώς υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος. Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και να δούμε τα λάθη που κάναμε σήμερα».

Για τον πανηγυρισμό του: «Θα σας μιλήσω ειλικρινά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα και τον σέβομαι απεριόριστα. Το να παριστάνουν οι παίκτες του τους τραυματίες είναι κάτι που μικραίνει τον σύλλογο, για αυτό και εγώ έκανα ότι έκανα γιατί είχα νευριάσει με όλα αυτά, για αντίποινα. Πρέπει να τηρείται το fair play, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και ο καλύτερος ας κερδίσει, παιχνίδι είναι, ψυχαγωγία».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*