Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι»

Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ηρακλή κόντρα στην Καλλονή.

Δεν μπορούσε να έχει παράπονο από τους παίκτες του ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Καλλονή, κάτι που ομολόγησε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του «Γηραιού» τόνισε ότι με τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του μπορούσε να είχε «κλειδώσει» τη νίκη πολύ νωρίτερα, αλλά οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί εν όψει της συνέχειας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο:

«Η νίκη μας ήταν σπουδαία. Για πολλούς λόγους. Για ψυχολογία, αυτοπεποίθηση. Θα μπορούσαμε πολύ νωρίς να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε. Δεν πειράζει όμως. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε. Η ομάδα είχε μόλις τρεις εβδομάδες να ξεκουραστεί. Σημαντικό είναι ότι έχουμε χημεία. Έχουμε επαγγελματίες παίκτες».

Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου τόνισε:

«Ο κόσμος ποτέ δεν μας άφησε μόνους. Τους ευχαριστούμε. Τα παιδιά θέλουν αυτή τη βοήθεια σε κάθε παιχνίδι. Μετά από χρόνια είμαστε ξανά εδώ. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Και πέρυσι αισθανόμουν πως ο Ηρακλής είναι ομάδα Super League».

Τέλος, αναφέρθηκε ειδικά στην απόδοση του Τσιλιανίδη:

«Ο Κοσμάς είναι παιδί που έχει έρθει από τις ακαδημίες. Έχουμε άλλους έξι. Του κάναμε αναπροσαρμογή συμβολαίου. Τον πιστεύουμε πολύ. Θα τον μάθει τώρα η Super League και θα τον μάθει πολύ καλά. Άφησα τον πρώτο σκόρερ μας (σ.σ. Λουκίνα), εκτός αποστολής. Με στεναχωρεί αυτό, αλλά κάθε φορά πρέπει να γίνεται. Η αλλαγή του Κοσμά ήταν καθαρά για λόγους τακτικής. Ήθελα να κρατήσουμε τη μπάλα περισσότερα και γι’ αυτό έβαλα τον Χαντί».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*