Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ: «Χαμένες ευκαιρίες και λάθη κοστίζουν ακριβά»

ΠΑΟΚ: «Χαμένες ευκαιρίες και λάθη κοστίζουν ακριβά»

Στις χαμένες ευκαιρίες και τα λάθη που έγιναν στέκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανάρτησή της σχετικά με την χθεσινή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Το φαινόμενο των χαμένων ευκαιριών και των λαθών που κοστίζουν ακριβά εμφανίστηκε ξανά στην Τούμπα», αναφέρει η ΠΑΕ ως σχόλιο της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα…

«Ένα αποτέλεσμα που δεν πρέπει να ξεχαστεί, αλλά να λειτουργήσει ως μάθημα προκειμένου να μην επαναληφθεί στο προσεχές μέλλον. Ο ΠΑΟΚ καλείται να διορθώσει τα λάθη του και να εμφανιστεί έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία.

Η δουλειά ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (08.02) στη Νέα Μεσημβρία. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο για τον Covid 19, ξεκίνησε η διήμερη προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της κυριακάτικης αναμέτρησης έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση υψηλής έντασης που είχε ως κύριο αντικείμενο την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

Στα θετικά νέα της ημέρας το γεγονός πως όλοι οι παίκτες είναι υγιείς, πέρα από τον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασής.

Την Τρίτη (09.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*