Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ: Πάει χωρίς Κρέσπο και Εσίτι στην Λαμία

ΠΑΟΚ: Πάει χωρίς Κρέσπο και Εσίτι στην Λαμία

Η μοναδική ουσιαστική προπόνηση, με όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ διαθέσιμους, διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (28/11) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα του Παμπλο Γκαρσία και των συνεργατών του ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στο τακτικό κομμάτι και την προσέγγιση του αγώνα της Κυριακής (29/11) κόντρα στην Λαμία.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» εκτέλεσαν ένα ασκησιολόγιο με τακτικούς στόχους γύρω από το πλάνο αγώνα που σκοπεύει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε από την καραντίνα λόγω Covid 19 και έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Άντριαν Περέιρα προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορωνοϊό ήταν όλα αρνητικά, έτσι δεν υπάρχει κάποια άλλη απουσία για τους «ασπρόμαυρους».

Μετά το φινάλε της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λαμία, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι και Τσόλακ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*