Home / Βόλεϊ / ΠΑΟΚ: Με Ματιάσεβιτς στον πάγκο στους άνδρες

ΠΑΟΚ: Με Ματιάσεβιτς στον πάγκο στους άνδρες

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του ΠΑΟΚ είχαμε σήμερα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ανακοινώνει την πρόσληψη του Νικόλα Ματιάσεβιτς στο «τιμόνι» της ομάδας βόλεϊ ανδρών για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους, με τον προπονητή Nikola Matijasevic.

Ο Γαλλοσέρβος 67χρονός προπονητής, με «ασπρόμαυρο» παρελθόν ως παίκτης της Παρτιζάν, στην οποία πέρασε ξεχωριστές στιγμές, έρχεται στον ΠΑΟΚ για να προσφέρει μέσω της τεράστιας εμπειρίας του τις υπηρεσίες του.

Ως προπονητής, έχει εργαστεί κατά βάση σε γαλλικές ομάδες, αλλά και στην Σεσίς από την Λετονία και την Έσπερανς από τη Τυνησία.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2001-02 στην γαλλική, Beauvais Oise UC, στην οποία έμεινε μέχρι το 2006.

Οι σεζόν 2007-08 και 2008-09 τον βρήκαν εκτός Γαλλίας, και πιο συγκεκριμένα στην λετονική, Σεσίς και στην Έσπερανς από την Τυνησία, με την οποία μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Η επιστροφή στο γαλλικό πρωτάθλημα, ήρθε τη σεζόν 2009-10 και συνεχίστηκε μέχρι την σεζόν 2016-17, με τον Γαλλοσέρβο προπονητή να είναι στις Κλερμόν και Ρεν.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Nikola Matijsasevic έχει κάτσει στους πάγκους της Εθνικής Μαυροβούνιου, της Εθνικής Βοσνίας και της Εθνικής Σκοπίων.

Καλώς ήρθες coach!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*