Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ: “Δεν πάμε Καραϊσκάκη”

ΠΑΟΚ: “Δεν πάμε Καραϊσκάκη”

Μετά από διαδοχικές συσκέψεις με τους συνεργάτες του ο Ιβάν Σαββίδης, αποφάσισε να εμμείνει στη δήλωσή του μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και να μην κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Δεν θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη ρεβάνς ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η θέση που εξακολουθεί να τηρεί ο Ιβάν Σαββίδης μετά τις διαδοχικές συσκέψεις που έκανε την Τρίτη (19/4) με τους συνεργάτες του στο “Μακεδονία Παλλάς”.

Όπως χαρακτηριστικά λεγόταν μετά τις συζητήσεις που είχε με στενούς συνεργάτες του “ο Ιβάν Σαββίδης δεν προτίθεται να αλλάξει στάση, αν όλα όσα έχουν ειπωθεί δεν γίνουν πράξη. Αν δηλαδή οι διαδικασίες κάθαρσης δεν ξεκινήσουν πραγματικά, εκτός από την προφορική ανακοίνωσή τους”.

Και μάλιστα συμπληρώνουν ότι “η μόνη επίσημη τοποθέτηση που υπάρχει είναι το “δεν πάμε” κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει ούτε με την Κ20 ή την Κ17, όπως ο Σαββίδης έλεγε σε παράγοντες του ΠΑΟΚ μετά τον τελευταίο ημιτελικό του βόλεϊ. “Το Κ20 ή Κ17 ήταν μια αποστροφή λόγου σε μια συνάντηση με παράγοντες” λένε γι’ αυτό στην Τούμπα. Ίσως τελικά ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου μέτρησε πολύ και τις αντιδράσεις του κόσμου που δεν ήθελε μία λύση θα χαρακτηριζόταν μεσοβέζικη (“να κατέβει δηλαδή η ομάδα με πιτσιρικάδες”).

Με βάση το άρθρο 42 παρ. 4 του ΚΑΠ «ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιονδήποτε λόγο -εκτός από τις άλλες συνέπειες- επιβάλλεται “ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος”. Στην Τούμπα, πάντως, η νομική υπηρεσία ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει όλες τις λεπτομέρειες.

Συγχαρητήρια και στήριξη στην ομάδα βόλεϊ

Ο Ιβαν Σαββίδης συνεχάρη την ομάδα βόλει και επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να καλύψει την οικονομική απώλεια που θα προκύψει αν τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ. Θέλει φθηνό εισιτήριο, γεμάτο Παλατάκι και τη δυνατότητα τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν ως μπόνους στους αθλητές που έφεραν τόσο μεγάλες χαρές.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*