Home / Άλλα Σπόρ / Πανελλήνιο κλειστού στίβου: Όριο ο Νυφαντόπουλος, ατομικό η Σπανουδάκη

Πανελλήνιο κλειστού στίβου: Όριο ο Νυφαντόπουλος, ατομικό η Σπανουδάκη

Με τα προκριματικά των 60μ. και των 400μ. ανδρών και γυναικών ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Στα 60μ. ανδρών την πρώτη θέση πήρε ο Κωνσταντίνος Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων) με 6.75, ενώ ως δεύτερος με 6.77 προκρίθηκε ο Γιάννης Νυφαντόπουλος (Γ.Σ. Ελευθ. Βενιζέλος) που έπιασε, παράλληλα το όριο για το Ευρωπαϊκό του Τόρουν.

Στο αντίστοιχοι αγώνισμα γυναικών η Ραφαέλα Σπανουδάκη (Γ.Σ. Ηλιούπολης) έκανε εξαιρετική κούρσα με ατομικό ρεκόρ με 7.26. Τη δεύτερη θέση στα προκριματικά πήρε η Αλάνα Μπερν (Γ.Σ. Ηλιούπολης) με 7.49 και την τρίτη η Κατερίνα Δαλάκα (ΑΕΚ).

Στα 400μ. γυναικών η Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας) και η Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ). και κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση των προκριματικών αντίστοιχα με 54.45 και 54.93 αντίστοιχα. Η Φέρρα έδωσε τον γρήγορο ρυθμό στον αγώνα, με την Καρκαλάτου να ανεβάζει ρυθμό στα τελευταία 100μ. Η Ειρήνη Βασιλείου (ΑΕ Μεσογείων) επέλεξε να κάνει χαλαρή κούρσα και να κρατήσει δυνάμεις για τον τελικό κι έτσι τερμάτισε σε 55.92.

Στα 400μ. ανδρών ο Κωνσταντίνος Νάκος προκρίθηκε ως πρώτος με ατομικό ρεκόρ κλειστού (48.20). Δεύτερο καλύτερο χρόνο είχε ο Μιχάλης Παππάς (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 48.24, ενώ ο 19χρονος Γιάννης Ντέτσικας (ΑΟ Ρόδου) έτρεξε σε 48.26 και άφησε ελπίδες για πρόκριση στο ευρωπαϊκό Κ23.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*