Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναιτωλικός-Ξάνθη: Μάχη μέχρι τελικής πτώσης

Παναιτωλικός-Ξάνθη: Μάχη μέχρι τελικής πτώσης

Με στόχο μία θέση στη Super League 1 της επόμενης σεζόν θα αναμετρηθούν απόψε στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη, η οποία έχει το προβάδισμα μετά το μεσοβδόμαδο 2-1 στα Πηγάδια (19:30, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Αγρινιώτες θέλουν να κάνουν την ανατροπή με στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, ξεπερνώντας τα όποια (αγωνιστικά) προβλήματα εμφάνισαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Οι Ακρίτες, από τη μεριά τους, θέλουν να επενδύσουν στη νίκη που πήραν πριν από μερικές μέρες, ούτως ώστε να επιστρέψουν μετά από ένα χρόνο απουσία στη Σούπερ Λίγκα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο «μονομάχοι» θα παλέψουν μέχρι τέλους για την επίτευξη του στόχου τους και να καταστρώσουν στη συνέχεια τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ο Παναιτωλικός θα παίξει με 4-2-3-1, με τον Κνετ κάτω από τα δοκάρια και τους Μανθάτη, Καρασαλίδη, Τσότσαλιτς και Περέιρα σε τετράδα στην άμυνα. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ντίας και Εντιγκά, με τους Ντουάρτε και Μπαρμπόσα στα πλάγια. Ο Μεντόσα θα είναι πίσω από τον Βέργο.

Η Ξάνθη θα παραταχθεί με 3-5-2, με τον Ίτσο στο τέρμα και τους Τζούρμαν, Τάσος Παπάζογλου, Βέρκερ ως στόπερ και τους Στάθη και Παντελιάδη ως φουλ μπακ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Δημούτσος και Θυμιάνης, με τον Έμπερτ πιο μπροστά. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μικελτάτζε και Θανάση Παπάζογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ευαγγέλου (Αθήνας), με βοηθούς τους Απτόσογλου (Καστοριάς) και Δημητριάδη (Αθήνας) και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Σαμοΐλης (Αθήνας).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*