Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναιτωλικός-Λαμία: Και οι δύο θέλουν επιστροφή στις νίκες

Παναιτωλικός-Λαμία: Και οι δύο θέλουν επιστροφή στις νίκες

Με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας αναμετρώνται το μεσημέρι ο Παναιτωλικός και η Λαμία για την 17η αγωνιστική, η οποία είχε πληγεί από κρούσματα κορωνοϊού σε πολλές ομάδες (16:00, Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη με την ισοπαλία στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ είχαν προηγηθεί οι τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της, η ομάδα του Γιάννη Ανασταίου έχασε τα δύο τελευταία, από Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει δύο μόλις νίκες με Απόλλωνα και Ατρόμητο. Έχει ήδη δύο βαθμούς περισσότερους από τους 20 που τελείωσε πέρσι την κανονική περίοδο. Από τους 22 βαθμούς οι 14 έχουν έλθει από εκτός έδρας παιχνίδια.

Η Λαμία, από τη μεριά της, δίνει το τρίτο στη σειρά εκτός έδρας παιχνίδι, μετά τις ήττες από τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα μέσα σε επτά μέρες! Στον πρώτο γύρο είχε δύο νίκες εκτός έδρας, στο δεύτερο έχει δύο στην έδρα της. Σε κάθε περίπτωση απέχει πέντε βαθμούς από την 13η θέση με ένα παιχνίδι περισσότερο και έχει ανάγκη βαθμών.

Η προϊστορία

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε δύο φορές στη Λαμία τον περασμένο Σεπτέμβριο για να φέρουν οι δύο ομάδες την έβδομη ισοπαλία σε 11 αγώνες τους στην κατηγορία.

Η Λαμία έμεινε για έβδομο παιχνίδι μεταξύ τους αήττητη, αφού οι δύο νίκες του Παναιτωλικού ήταν στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τους, με τελευταία τον Φεβρουάριο του 2019.

Στο Αγρίνιο η Λαμία νίκησε με ένα εντυπωσιακό 3-0 στην πρεμιέρα των περσινών Playouts σε μια περίοδο, όπου έκανε τη μεγάλη αντεπίθεση για την παραμονή της στην κατηγορία.

Είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες, ενώ ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του, τον Απρίλιο του 2018.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μαλής, Χουχούμης, Λάρσον, Κορνέλιους, Φλόρες, Αντούνες, Μεντόνασα, Ντίνας, Νταγκό, Καρελής.

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπανγκουρά, Νούνιες, Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Κουκούλας, με βοηθούς τους κ.κ. Στεφανή, Σακκά και 4ο τον κ. Καραντώνης. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Παπαπέτρου και Αγγελάκης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*