Home / Stoiximan Super League / Παναιτωλικός-Κηφισιά: Ψάχνουν αμφότεροι την αντίδραση και το «τρίποντο»

Παναιτωλικός-Κηφισιά: Ψάχνουν αμφότεροι την αντίδραση και το «τρίποντο»

Με μια αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League! Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο την Κηφισιά (17:30, CosmoteSport1, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και live ενημέρωση από το sport-fm.gr), σε ένα ματς που οι δυο ομάδες θέλουν να βάλουν φρένο στις κακές εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα και να πάρουν το «τρίποντο» που θα τους ανεβάσει τόσο βαθμολογικά, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς και έχουν γνωρίσει την ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, ενώ από την άλλη η ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι στη 12η θέση με οκτώ πόντους και αγνοεί τη νίκη στα τελευταία εννέα ματς της, με την τελευταία και μοναδική να είναι στην 1η Σεπτεμβρίου κόντρα στον Ατρόμητο!

Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση ο Παναιτωλικός μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό, αλλά είχε πολλά να κρατήσει από το παιχνίδι. Προηγήθηκε με τον Χατζηθεοδωρίδη, δημιούργησε απειλητικές καταστάσεις, ενώ στάθηκε άτυχος με το αυτογκόλ του Μάριου Οικονόμου και στη συνέχεια ο Κώστας Φορτούνης καθάρισε για τους «ερυθρόλευκους».

Στα δεδομένα για τον αγώνα με την Κηφισιά, ο Γιάννης Πετράκης θα έχει ξανά στη διάθεσή του μετά από απουσία δύο μηνών τον επιθετικό του, Νίκο Καρέλη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ από την άλλη εκτός έμειναν οι Σενγκέλια, Μαλής, Μπακάκης και Γκρατερόλ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Στην αντίπερα όχθη, η Κηφισιά, προέρχεται από μια πολύ άσχημη εμφάνιση στην έδρα της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά στο διάστημα που το ματς ήταν ισορροπημένο ο Κρέσπι πέτυχε το 2-0 και της έκανε δύσκολο το έργο στη συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου δημιούργησε ευκαιρίες (11-4 οι τελικές), αλλά το τρίτο τέρμα του Τζουκάνοβιτς τη λύγισε και στο τέλος, απλώς μείωσε με την εξαιρετική ενέργεια του Μπιφουμά.

Στην αποστολή των φιλοξενούμενων δεν βρίσκονται οι τραυματίες Παπασάββας, Νίνης, Κωνσταντακόπουλος αλλά και ο Σναϊντερλάν, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, επέστρεψε ο Πέιος.

Αναλυτικά, η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλμπέρτο Μποτία, Λοΐκ Λαντρ, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Νίκος Πέιος, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Ίλιαν Ίλιεφ, Τζακ Ιπαλίμπο, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν.

Πιθανές συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο – Μλάντεν, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε -Λιάβας, Τορεχόν, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Φρ. Ντουάρτε, Πέδρο.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος – Μασούρας, Μποτία, Λάντρε, Γκόμπελιτς – Ιπαλίμπο, Βαφέας – Αντερέγκεν, Πρίτσας, Τετέι – Οζεγκοβιτς.

Διαιτητής: Κουμπαράκης

Βοηθοί: Κόλλιας, Χριστοδούλου

4ος: Κατσικογιάννης

VAR: Μανούχος, Χριστάκογλου

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*