Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναιτωλικός-Βόλος: Κρίνεται το πλεονέκτημα για πλέι άουτ στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός-Βόλος: Κρίνεται το πλεονέκτημα για πλέι άουτ στο Αγρίνιο

Μία καλύτερη θέση στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας θέλουν να εξασφαλίσουν Παναιτωλικός και Βόλος, οι οποίοι παίζουν απόψε στο Αγρίνιο για την 25η – προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (19:30, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι δύο νίκες μέσα σε τέσσερις μέρες, με 1-0 επί της Λαμίας και του Παναθηναϊκού, έδωσαν πολύ μεγάλη βαθμολογική ώθηση στον Παναιτωλικό. Μπορεί να έχει πετύχει τρία γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια του, ωστόσο η άμυνα του έδωσε επτά βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια. Δε δέχτηκε γκολ και στα τρία, αφού δεν είχε καταφέρει ως τώρα ούτε σε δύο διαδοχικά να κρατήσει το «μηδέν». Τώρα αν δεν δεχτεί και από το Βόλο, για τέταρτο στη σειρά δηλαδή, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του στην κατηγορία.

Ένα βαθμό καλύτερος από την πρώτη του σεζόν στη Super League είναι ήδη ο Βόλος, καθώς τότε είχε συγκεντρώσει 27 βαθμούς, αλλά αν θέλει να ξεπεράσει τον περσινό του εαυτό, που είχε 33 βαθμούς στην κανονική περίοδο, θέλει δύο νίκες ακόμα στα τρία παιχνίδια που του απομένουν. Ο Βόλος έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια του, μετά από μια ανοδική πορεία, και έμεινε αρκετά μακριά από την εξάδα, αν και ακόμα μαθηματικά υπάρχουν λίγες πιθανότητες αν κάνει τρεις νίκες και με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων.

Προϊστορία

Ο Παναιτωλικός επικράτησε στον πρώτο γύρο μέσα στο Βόλο, νικώντας για πρώτη φορά εκεί, αφού είχε δύο ήττες και μια ισοπαλία. Το ίδιο ακριβώς επιδιώκει να κάνει και ο Βόλος τώρα. Να νικήσει για πρώτη φορά στο Αγρίνιο, αφού έχει εκεί δύο ήττες και μια ισοπαλία! Ο Παναιτωλικός κέρδισε τα δύο τελευταία στην έδρα του με 1-0, ενώ ο Βόλος είχε πάρει το 1-1 στην πρώτη επίσκεψη, το Φεβρουάριο του 2020, ισοφαρίζοντας στο 90’ με το Δημόπουλο.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μαλής, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Μάρτενσον, Νταγκό, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Βέργος

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Γκιουλέν, Ρινέρ, Μπαρτόλο, Τσοκάνης, Σοάρες, Ρεγκατέν, Φερνάντες, Ορόζ, Φαν Βέερτ.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τσέτσιλας, με βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη, Τζιουβάρα και τέταρτο τον κ. Γκάμαρη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Ευαγγέλου και Σπυρόπουλος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*