Home / Stoiximan Super League / Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνουν τρίποντο ψυχολογίας και… αναρρίχησης!

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνουν τρίποντο ψυχολογίας και… αναρρίχησης!

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Stoiximan Super League, με τον Παναιτωλικό στις 16:00 να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (bwinΣΠΟΡ FM, sportfm.gr), σε ένα ματς που η κάθε μία ομάδα αναζητά το τρίποντο για διάφορους λόγους.

Να ξεκινήσει να παίρνει μπρος θέλει ο Παναιτωλικός και να φύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Για αυτό τον λόγο ψάχνει την 2η του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στους Αρκάδες, θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και να ανέβει ψυχολογικά.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, όσους έχει και ο Ατρόμητος. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μετράει μια νίκη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, πάντως, ηττήθηκε με 3-2 από τους Περιστεριώτες, βγάζοντας για ακόμη μια φορά μπόλικα αμυντικά προβλήματα. Κάτι που φυσικά πρέπει να διορθώσει ο έμπειρος προπονητής, αν θέλει να δει αποτελέσματα να έρχονται.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Σενγκέλια να επιστρέφει στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Πέρεθ και οι τραυματίες Καρέλης, Μπακάκης.



Αναλυτικά η αποστολή:
Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Από την άλλη, ο Αστέρας γνώρισε την ήττα από τη Λαμία με 1-0 στην Τρίπολη και η ψυχολογία όπως είναι λογικό μετά από σερί αρνητικά αποτελέσματα δεν είναι και η καλύτερη. Οι Αρκάδες συνεχίζουν να βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, βγάζουν καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο αλλά έχουν αμυντικά προβλήματα.

Μέχρι στιγμής ο Αστέρας μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σημαντικό για το σημερινό ματς είναι πως ο Σον Γκος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Μίλαν Ράσταβατς και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με την κιτρινομπλέ φανέλα. Ο Σέρβος τεχνικός, πέραν του Βορειοϊρλανδού χαφ, υπολογίζει ξανά τους Βαλιέντε, Καστάνιο, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Σουρλής που είχε αποχωρήσει με πρόβλημα κόντρα στη Λαμία. Εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Γκαρθία, Γκρόζτνανιτς και οι ανέτοιμοι Βίκο-Σίτο.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο – Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης – Χουάνπι, Τορεχόν, Ντίαζ, Φρ. Ντουάρτε – Πέδρο.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Χουχούμης – Μουνάφο, Αλάγκμπε – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Κρέσπι – Μάντζης.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Νιδριώτης, Νταβέλας, 4ος Κατοίκος, VAR: Περράκης, Κόλλιας)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*