Home / Stoiximan Super League / Παναθηναϊκός: Τα γκολ του Βιλένα την περασμένη σεζόν στη Serie A

Παναθηναϊκός: Τα γκολ του Βιλένα την περασμένη σεζόν στη Serie A

Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής προχώρησε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής (07/07), με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Τόνι Βιλένα από την Εσπανιόλ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο 28χρονος κεντρικός μέσος έπαιξε στη Serie A, έχοντας μια γεμάτη σεζόν με 33 συμμετοχές και 4 γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα, στην οποία και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον καταλανικό σύλλογο.

Ο Ολλανδός χαφ ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ένα από τα βασικά «γρανάζια» στη μηχανή του ιταλικού συλλόγου, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στην 3η αγωνιστική σε μια νίκη με 4-0 επί της Σαμπντόρια. Ο Βιλένα είχε σκοράρει στο 50ο λεπτό για το 3-0 με όμορφη προβολή, έπειτα από 1-2 με συμπαίκτη του. Δείτε το γκολ στο 02:00′.

Το δεύτερο γκολ του Βιλένα μπορεί να άργησε, αλλά ήρθε στη 17η αγωνιστική και στο εκτός έδρας 1-1 με τη Τορίνο. Ο έμπειρος μέσος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με ένα υπέροχο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή στην κάτω αριστερή γωνία του αντίπαλου κίπερ, σε μια φάση όπου η ομάδα του έβγαινε στον αιφνιδιασμό. Δείτε το γκολ μετά τα 1:20.



Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το τρίτο γκολ που πέτυχε κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Βιλένα! Ο νέος παίκτης των «πρασίνων» είχε βοηθήσει την ομάδα του να φύγει με το διπλό από την έδρα της Λέτσε (1-2), κάνοντας το 2-0 στο 20ο λεπτό με υπέροχο… σεντερφορίσιο τελείωμα, βγαίνοντας ως κρυφός φορ πίσω από την πλάτη της άμυνας. Δείτε το γκολ μετά τα 38 δευτερόλεπτα.

Το τέταρτο και τελευταίο γκολ που σημείωσε φέτος με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα ήρθε στην 30ή αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Τορίνο. Ο έμπειρος χαφ με έναν «κεραυνό» στην αριστερή γωνία από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 9ο λεπτό. Δείτε το γκολ μετά τα 5 δευτερόλεπτα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*