Home / Sports / Παναθηναϊκός: Σημαντικές αποφάσεις στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Σημαντικές αποφάσεις στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος πραγματοποίησε Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο είχε μεγάλη ατζέντα καθώς πέραν του γηπεδικού υπήρχαν και άλλα ζητήματα.

Αρχικά εγκρίθηκε από το Δ.Σ. η συμφωνία της «μάνας του λόχου» με την ΠΑΕ για το γηπεδικό θέμα και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διμερούς συμφωνίας.

Από κει και πέρα υπήρξε αλλαγή στο πόστο του προέδρου της οικονομικής επιτροπής καθώς έγινε δεκτή η παραίτηση του Γιάννη Αντωνιάδη (από 7 Ιανουαρίου) και τη θέση του πήρε ο Αθανάσιος Αραγιάννης.

Στο μεταξύ υπήρξε αλλαγή στον τιμ μάνατζερ του τμήματος esports του «τριφυλλιού» καθώς νέος υπεύθυνος ανέλαβε ο Παρασκευάς Σπηλιόπουλος.

Σε ότι αφορά το τμήμα πυγμαχίας επιστρέφει κανονικά στις τάξεις του Συλλόγου με υπεύθυνο τον Θοδωρή Ριτζάκη παύοντας ωστόσο το διοικητικό μοντέλο ανάθεσης που υπήρχε στο τμήμα .

Επιπλέον, ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Μπάτραλη και κάνει αποδεκτή τη δωρεά του αμαξιού του Κώστα στον Σύλλογο για τις ανάγκες του Α.Ο. και των τμημάτων ΑμεΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της συνεδρίας έγινε αγιασμός και κόπηκε η ετήσια πίτα και το φλουρί πέτυχε ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος. Λίγο νωρίτερα κόπηκε και η πίτα των εργαζομένων του Συλλόγου και τυχερός αναδείχτηκε ο κ. Γιάννης Πριόβολος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*