Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Πολλά τα προβλήματα σε κρίσιμη περίοδο

Παναθηναϊκός: Πολλά τα προβλήματα σε κρίσιμη περίοδο

Το κρίσιμο ματς με τον Άρη για τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και οι πράσινοι καλούνται, εκτός των άλλων, να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα απουσιών που έχουν. Στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ το τριφύλλι ήταν αναγκασμένο να πάει χωρίς τρία βασικά στελέχη (Βέλεθ, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος). Τώρα, στο δεύτερο σερί παιχνίδι με βασικό αντίπαλο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Βέλεθ και Ιωαννίδης δεν προλαβαίνουν, ενώ γνωστοί απόντες είναι οι Μακέντα και Λούντκβιστ. Όμως, οι απουσίες δε σταματούν εδώ. Πλην των Γκατσίνοβιτς και Χατζηθεοδωρίδη που μένουν εκτός λόγω ίωσης, νοκ άουτ είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται για τον ίδιο λόγο!

Πρόκειται για μια ίωση επιθετική που εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες στο Κορωπί και αναγκάζει τους πράσινους να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αποδεκατισμένοι, γι’ αυτό και κλήθηκαν από τη β’ ομάδα οι Θεοχάρης, Τσιριγώτης και Σαρδέλης.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την ελπίδα όλων να μην υπάρξει άλλη απώλεια και να μην αυξηθούν τα κρούσματα της ίωσης. Με αυτή την κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα. Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*