Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Παραμένει προτεραιότητα ο χαφ – Ο Μπλάνκο και οι άλλες περιπτώσεις

Παναθηναϊκός: Παραμένει προτεραιότητα ο χαφ – Ο Μπλάνκο και οι άλλες περιπτώσεις

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο, όπως έγινε γνωστό από χθες στην Αργεντινή, δεν θα συνεχίσει στην Ιντεπεντιέντε, αφού αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από την ομάδα. Οι ατζέντηδές του συναντήθηκαν με τη διοίκηση και τόνισαν ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, κάτι που τυπικά θα γίνει στις 30 Ιουνίου.

Νέα δημοσιεύματα από τη χώρα επαναλαμβάνουν ότι επιθυμία του βραχύσωμου χαφ είναι η Ευρώπη με την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό να αποτελεί μια επιλογή για αυτόν. Οι «πράσινοι» έχουν πάντα ψηλά στη λίστα τους τον παίκτη, για τον οποίο, όμως, ενδιαφέρεται και η Μπόκα Τζούνιορς (επίσης τον θέλουν Ρασίνγκ και Νιούελς), η οποία αναμένεται να κάνει τη νέα της πρόταση.

Το «τριφύλλι» τηρεί στάση αναμονής. Δεδομένα πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ξεχωρίσει, γνωρίζοντας ότι η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι, λόγω και των υψηλών απαιτήσεων των μάνατζερ. Απαιτήσεις που, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, φτάνουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ταυτόχρονα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει και άλλους χαφ στη λίστα του. Η απόκτηση μέσου είναι μια από τις προτεραιότητες για τον Παναθηναϊκό ενόψει της προετοιμασίας και φυσικά των ευρωπαϊκών αγώνων. Το πού θα καταλήξει η ομάδα θα το μάθουμε σύντομα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*