Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Ο on fire Σπόραρ, ο σούπερ Τσέριν και ο ανεβασμένος Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Ο on fire Σπόραρ, ο σούπερ Τσέριν και ο ανεβασμένος Βέρμπιτς

Ο Παναθηναϊκός από φέτος έχει γεμίσει ξανά το ρόστερ του με διεθνείς και η σημερινή ημέρα ήταν… καταπράσινη κυρίως στη νίκη (2-1) της Σλοβενίας με τη Ρουμανία. Στη φιλική αναμέτρηση, οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς ήταν βασικοί και μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής τους ομάδας.

Ο πρώτος σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ με πλασέ στην κίνηση. Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα της Σλοβενίας με τον Σπόραρ να έχει άλλη μια ευκαιρία να σκοράρει. Μάλιστα, το γκολ προήλθε από ατομική ενέργεια του Τσέριν, που χόρεψε την αντίπαλη άμυνα και «έκοψε» την μπάλα παράλληλα για να «βρει» τον συμπαίκτη του. Οσο για τον Βέρμπιτς ήταν ανεβασμένος και είχε δυο καλές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα.

Αναμφισβήτητα, η παρουσία των τριών Σλοβένων στην Εθνική τους ικανοποίησε και με το παραπάνω τόσο τον ομοσπονδιακό τους τεχνικό, όσο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που βλέπουν ποδοσφαιριστές τους να διακρίνονται με τα αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Σήμερα, αγωνίστηκε ένας ακόμη διεθνής του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη, που ήταν βασικός στη φιλική ισοπαλία (2-2) της Ελλάδας με τη Μάλτα στη Βαλέτα. Ο νεαρός φορ του «τριφυλλιού» έδωσε πολλές μάχες, είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει με πλασέ στο δεύτερο μέρος και αγωνίστηκε για 67 λεπτά. Τη θέση του πήρε ο Δουβίκας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*