Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Ο «πυροσβεστικός» ρόλος του Ντρεοσί

Παναθηναϊκός: Ο «πυροσβεστικός» ρόλος του Ντρεοσί

Τι συνέβη μετά τα απανωτά στραπάτσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν προχώρησε σε αλλαγές, σε αντίθεση σε όλα όσα φάνταζαν δεδομένα για τον αθλητικό Τύπο;

Σήμερα, η Livesport, σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται στον καθοριστικό ρόλο του Ντρεοσί στο να ξεπεραστεί η κρίση που είχε προκύψει στο τριφύλλι εξηγώντας όλα τα παραπάνω. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ πείστηκαν από τον Γάλλο ο οποίος έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα στο διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα.

Τόσο με την καθημερινή συμπεριφορά του αλλά και στις αποφάσεις που έχει λάβει. Ένα από τα αυτά που έχουν παίξει ρόλο στο να διαμορφωθεί καλή εντύπωση στους διοικούντες την ομάδα είναι και τα όσα έγιναν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όλοι στην ΠΑΕ αποδέχθηκαν πως οι παίκτες που ήρθαν είναι ποιοτικοί και μάλιστα σε όλες τις συμφωνίες έχουν υπάρξει όροι που είναι υπέρ της ομάδας σε όποιες επιλογές και αν γίνουν. Σε αντίθεση με τα συμβόλαια που έχουν γίνει σε παίκτες τα παλιότερα χρόνια με μεγάλη διάρκεια που είναι δύσκολο να σπάσουν χωρίς μεγάλες αποζημιώσεις.

Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στο να εισακουσθεί η θέση του Ντρεοσί, να «κερδίσουν» τους υπεύθυνους της ομάδας και να ληφθεί υπόψη η επιθυμία – άποψη του Γάλλου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*