Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Οι ισορροπίες με Χουάνκαρ και η λογική του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Οι ισορροπίες με Χουάνκαρ και η λογική του Γιοβάνοβιτς

Οι ισορροπίες στα αποδυτήρια της κάθε ομάδας είναι πολύ σημαντικές. Εκείνα του Παναθηναϊκού, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα του παγκόσμιου αθλητισμού…

Αυτός είναι και ο λόγος, επί της ουσίας, που είναι πλέον ανοιχτό το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας των «πράσινων» με τον Χουάνκαρ, ενώ φαινόταν ότι οδηγούμαστε σε συμφωνία των δύο πλευρών.

Οι απαιτήσεις του Ισπανού ακραίου αμυντικού θεωρούνται υπερβολικές από την πλευρά του Παναθηναϊκού όχι μόνο σε επίπεδο απόλυτων αριθμών αλλά και επειδή δύναται να δημιουργήσουν έναν δεδικασμένο.

Καθώς σε περίπτωση που ικανοποιηθούν τα «θέλω» του Χουάνκαρ και επέλθει νέο συμβόλαιο, αποκλειστικά με τους δικούς του όρους, τότε θα προκύψει ζήτημα με τις εσωτερικές ισορροπίες στην ομάδα.

Άλλωστε, πλην του 32χρονου αριστερού μπακ, επίκεινται κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τους οποίους το «τριφύλλι» θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του και θα τους προτείνει αναπροσαρμογή αποδοχών. Όπως είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ή ο Φραν Βέλεθ, για παράδειγμα.

Αυτό είναι κάτι που δεν παραγνωρίζουν στον Παναθηναϊκό και για αυτό, πρώτος όλων, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να υπάρξουν «υπερβολές» στην περίπτωση του Χουάνκαρ. Για να μην γίνουν αυτές «παράδειγμα» σε μελλοντικές διαπραγματεύσεις και ταυτόχρονα να μην… χαλάσει το μυαλό των συμπαικτών του.

Είναι δεδομένο ότι ο Σέρβος τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό. Όπως και άπαντες στην ομάδα, εξ ου και θα μπουν στην διαδικασία να του κάνουν νέα βελτιωμένη προσφορά. Με την μπάλα να περνάει στα… πόδια του, πλέον, ως προς το αν θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*