Home / Κύπελλο Ελλάδας / Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα και Κλεϊνχέισλερ η αποστολή για ΠΑΟΚ – Μέσα και Μαντσίνι αφού ανακοινωθεί

Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα και Κλεϊνχέισλερ η αποστολή για ΠΑΟΚ – Μέσα και Μαντσίνι αφού ανακοινωθεί

Χωρίς τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, που δεν είναι ακόμα έτοιμος, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά με τον Αχιλλέα Πούγγουρα ο οποίος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά, όπως και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ που θα κάνει ντεμπούτο , θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά στον Ντάνιελ Μαντσίνι, μόλις το «τριφύλι» ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή του από τον Άρη, τότε θα τεθεί κι αυτός στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με αντίπαλο τον «δικέφαλο του Βορρά», μπαίνοντας στην αποστολή της νέας του ομάδας Αντιθέτως, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μπαρτ Σένκεφελντ.

Από εκεί και πέρα, με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (25/01) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή (26/1) ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*