Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Με επιστροφές και φουλ συγκέντρωση ενόψει Άρη

Παναθηναϊκός: Με επιστροφές και φουλ συγκέντρωση ενόψει Άρη

Σε ρυθμούς Άρη κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκού, που μετά τη νέα νίκη επί της Λαμίας και το 8/8 στο πρωτάθλημα βλέπουν το επόμενο παιχνίδι, έχοντας τον ίδιο στόχο. Στο «τριφύλλι» θέλουν μια ακόμη κατάκτηση τριών βαθμών, ώστε να συνεχίσουν διατηρώντας το απόλυτο στη Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει δυο ακόμη διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Οι Σπόραρ και Κώτσιρας επέστρεψαν από χθες σε φουλ πρόγραμμα και είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Σλοβένος αναμένεται να πάρει θέση βασικού, ενώ ο Έλληνας μπακ θα διεκδικήσει μαζί με τον Σάντσες.

Τα νέα είναι ευχάριστα και για τους υπόλοιπους τραυματίες, αφού έτοιμοι θα είναι οι Αϊτόρ, Παλάσιος και Τσέριν.

Οσον αφορά στον Ιωαννίδη, θα δοκιμάσει να βάλει μια μάσκα μετά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο ίδιος θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη κυκλοφορούν σήμερα στις 14:30 και αναμένεται να εξαντληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες ο κόσμος μπορεί να κάνει κλικ στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, www.pao.gr.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*