Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Γυρίζει με χαμόγελα από Κύπρο

Παναθηναϊκός: Γυρίζει με χαμόγελα από Κύπρο

Μετά από ένα δεκαήμερο, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη χειμερινή του προετοιμασία και το μεσημέρι (15:00) πετά πίσω για την Αθήνα.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για το διάστημα που πέρασε η ομάδα στη Μεγαλόνησο. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά υπό άριστες συνθήκες εργασίας, ο καιρός βοήθησε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ τον δικό τους τόνο έδωσαν οι πολυάριθμοι φίλοι του «τριφυλλιού» στην Κύπρο, με συνεχείς εκδηλώσεις λατρείας, από τα γήπεδα που έπαιξαν οι «πράσινοι», μέχρι τις προπονήσεις και το ξενοδοχείο.

Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος και από την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό και το 1-0 επί της Νέας Σαλαμίνας στη Λάρνακα, που έγινε και υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου. Χρησιμοποιώντας για περίπου 60 λεπτά περίπου τη βασική ομάδα, οι «πράσινοι» έδειξαν τα πολύ καλά στοιχεία που παρουσίασαν και στον πρώτο γύρο της Super League, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, συμπαγή ανασταλτική λειτουργία και απειλώντας με άξονες τους Βέρμπιτς και Μπερνάρ, αλλά και με εκτελεστή τον Σπόραρ που έδειξε σε άριστη κατάσταση.

Μετά τις απαραίτητες ανάσες που θα πάρει η ομάδα με την επιστροφή στην Αθήνα, η δουλειά θα συνεχιστεί πλέον μπαίνοντας σταδιακά σε ρυθμούς αγώνων. Την επόμενη Πέμπτη υπάρχει ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Βόλο στη Λεωφόρο (17:30), ενώ ακολουθούν μέχρι το τέλος του 2022 τα δύο πρώτα ματς του δευτέρου γύρου της Super League, κόντρα σε Ιωνικό εκτός και ΟΦΗ εντός.

Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν και χθες ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τον πρώτο να κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει κυρίως στο ματς της Νίκαιας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*