Home / Sports / Παναθηναϊκός ΑΟ: Νέα προπονητική «στέγη» για βόλεϊ ανδρών και μπάσκετ γυναικών

Παναθηναϊκός ΑΟ: Νέα προπονητική «στέγη» για βόλεϊ ανδρών και μπάσκετ γυναικών

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την συνεργασία του με το εξειδικευμένο γυμναστήριο-προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, που φέρει την σφραγίδα του Λεωνίδα Χριστακίδη.

Συγκεκριμένα, τα τμήματα των πρωταθλητών βόλλεϋ ανδρών και μπάσκετ γυναικών, έχουν δίπλα τους έναν πολύπειρο συνεργάτη για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και επωφελούνται ειδικών προγραμμάτων με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ομαδικών αθλημάτων.

Aκόμη και κατά την διάρκεια της τωρινής υγειονομικής κρίσης, η συμβολή του Λεωνίδα Χριστακίδη στην κατάρτιση ατομικών προγραμμάτων έχει αποδειχθεί ήδη καταλυτική. Καλωσορίζουμε την συνεργασία με το Γυμναστήριο «Λεωνίδας Χριστακίδης», ευχαριστoύμε προσωπικά τον κύριο Χριστακίδη για την προσφορά του και ευχόμαστε μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Το γυμναστήριο Λεωνίδας Χριστακίδης βρίσκεται στο Ο.Α.Κ.Α., Κηφισίας 37 στο Μαρούσι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-6894781, 6958544944 ή στο email: leonchristakidis@gmail.com».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*