Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ραντεβού Κάτας-ομοσπονδίας

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ραντεβού Κάτας-ομοσπονδίας

Αναβολή πήρε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Όντεντ Κάτας με την διοίκηση της ομοσπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους. Η υπόθεση, πάντως, θεωρείται διαδικαστική, αφού αν ολοκληρωθεί η πρόσληψη του 46χρονου προπονητή από τον Παναθηναϊκό η ομοσπονδία δεν θα του φράξει το δρόμο.

Απλώς η διοίκηση της ομοσπονδίας θέλει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, μιας και τον Φεβρουάριο υπάρχουν δύο ματς των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022 κι εφόσον ο Κάτας αναλάβει τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορεί να δουλέψει παράλληλα (στις 19 Φεβρουαρίου υπάρχει ο αγώνας του Ισραήλ με τη Ρουμανία και ο Παναθηναϊκός παίζει με την ΤΣΣΚΑ).

Το Ισραήλ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά έχοντας 4/4 στα προκριματικά και ήδη για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της εθνικής ομάδας ακούγονται τα ονόματα των Πίνι Γκέρσον και Γκάι Γκούντες.

Σε ό,τι αφορά στην αποδέσμευση του Κάτας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ ακόμη δεν έχει επιτευχθεί. Η ομάδα του Ισραήλ προσπαθεί να έχει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει αποζημίωση και το θέμα έχει αναλάβει ο ίδιος ο προπονητής. Πάντως αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Ισραηλινός τεχνικός μετά το ματς της Τετάρτης με την Τουρκ Τέλεκομ να αποχωρήσει από τη θέση του για να έρθει στην Αθήνα. Η Χάποελ ήδη αναζητεί τον αντικαταστάτη του, με τον Λιθουανό Νταΐνιους Αντομάιτις να είναι πρώτος στη λίστα, αλλά και τους Μίλαν Τόμιτς, Ηλία Ζούρο και Αλεξάνταρ Τζίκιτς επίσης υποψηφίους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*