Home / Βόλεϊ / Παναθηναϊκός: Αλλαγές στις θέσεις των ξένων – Κοντά στον Αμερικανό κεντρικό, Πάτρικ Γκάσμαν

Παναθηναϊκός: Αλλαγές στις θέσεις των ξένων – Κοντά στον Αμερικανό κεντρικό, Πάτρικ Γκάσμαν

Μπορεί η σεζόν για τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας στο επίπεδο των ξένων αναμένεται να είναι ριζικές, όσον αφορά τους ξένους. Ήδη έχουν γίνει γνωστές οι προσθήκες του Άρη Χανδρινού για τη θέση του λίμπερο, αλλά και του Μαξ Έλγκερτ που θα πλαισιώσει τον Σταύρο Κασαμπαλή στη θέση του πασαδόρου, μετά και τον τραυματισμό του Ιερεθουέλο, ενώ ανακατατάξεις πρόκειται να γίνουν τόσο στα άκρα, όσο και στο φιλέ.

Και αυτό γιατί ο ΜVP του «τριφυλλιού» τις δυο τελευταίες σεζόν, Φερνάντο Ερνάντες, αποχωρεί από την ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Κουβέιτ, ενώ κάτι παρεμφερές πρόκειται να συμβεί και με τον Γίρι Κόβαρ, του οποίου η απόδοση στους τελικούς δεν ήταν η απαιτούμενη, ως προς τις απαιτήσεις που υπήρχαν. Μεταξύ άλλων «αντίο» θα πει και ο Λούκας Ράνγκελ ο οποίος επί πέντε συναπτά έτη και έξι συνολικά απέδωσε τα μέγιστα στον Παναθηναϊκό.

Ήδη για τον αντικαταστάτη του Ερνάντες το «τριφύλλι» έχει καταλήξει στο MVP της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, Μάρκους Νίλσεν. Πρόκειται για 30χρονο Δανό διεθνή διαγώνιο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν της Γκροταντζόλινα.

Στα πιο… φρέσκα τώρα, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του Λούκας Ράνγκελ. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αποχωρεί από την ομάδα και οι «πράσινοι» πρόκειται να κάνουν δικό τους τον 27χρονο κεντρικό, Πάτρικ Γκάσμαν.

Πρόκειται για Αμερικανό παίκτη, ύψους 2.08 μέτρων, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τη Χαβάη, στη Βραζιλία με τη Νατάλ, ενώ τις δυο τελευταίες σεζόν έπαιξε στη Γαλλία με τη φανέλα της Σαμόντ, παίρνοντας μάλιστα και τον τίτλο του MVP, την περασμένη χρονιά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*