Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος / Πανέτοιμη για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής η Γουινέα, πάτησε τη Νιγηρία με σκόρερ Καμαρά

Πανέτοιμη για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής η Γουινέα, πάτησε τη Νιγηρία με σκόρερ Καμαρά

Πανέτοιμη για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που κάνει σέντρα σε λίγες ημέρες, έδειξε η εθνική ομάδα της Γουινέας η οποία με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 2-0 της Νιγηρίας. Με τους «σούπερ αετούς» από τη μεριά τους να ακούνε το… καμπανάκι να χτυπά ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης, έχοντας ως βασικό και αρχηγό στο ματς τον Εκόνγκ του ΠΑΟΚ.

Ο Αγκιμπού Καμαρά, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο, άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, όντας εκ των κορυφαίων για τη Γουινέα, που είχε στην ενδεκάδα της και το… βαρύ πυροβολικό της Στουτγάρδης, Γκιρασί. Αντιθέτως, η Νιγηρία είχε ελλείψεις, με μεγαλύτερη αυτή του Μπονιφάς που τρέχει για να είναι έτοιμος για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ συνολικά είχε κακή εικόνα αλλά και χαμένο πέναλτι για την ισοφάριση με τον Σιμόν στο 20′.

Ο Κοντέ, που αγωνίζεται στην Μπαστιά, έγραψε το 2-0 στο 64ο λεπτό, με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση ξεκινά στις 13 Γενάρη, με τη Νιγηρία να βρίσκεται στον 1ο όμιλο παρέα με τη διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού, την Ισημερινή Γουινέα και την Γουινέα-Μπισάου. Από τη μεριά της η Γουινέα έχει σαφώς πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο, αφού βρίσκεται στον 3ο και θα κοντραριστεί με Σενεγάλη, Καμερούν και Γκάμπια.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*