Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μετά την ύβριν, έρχεται η Νέμεσις»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μετά την ύβριν, έρχεται η Νέμεσις»

Για σχέδιο εξόντωσης του Παναθηναϊκού από «μια εγκληματική οργάνωση που ελέγχει το ποδόσφαιρο», κάνει λόγο η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της μετά την απόρριψη της έφεσης. Αιχμές για πολιτεία, κάλεσμα σε κόσμο.

Σχέδιο εξόντωσής του καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός μετά την απόρριψη της έφεσής του κατά της ποινής για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ. Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για εγκληματική οργάνωση που ελέγχει απολύτως το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ανοχή ή ακόμη και τη συμβολή της πολιτείας, ζητούν τη συστράτευση του κόσμου τους στις αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν, ενώ καταλήγουν αναφέροντας πως «…Μετά την ύβριν, έρχεται η Νέμεσις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η πρωτοφανής σε σκληρότητα απόφαση τιμωρίας του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στο μη διεξαχθέν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, φανερώνει ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη ένα σχέδιο εξόντωσης του συλλόγου μας από μια εγκληματική οργάνωση που ελέγχει απολύτως το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς φαίνεται ότι και η Πολιτεία δια του αρμοδίου Υφυπουργού Αθλητισμού αδρανεί, αν δεν συμβάλλει, προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως θύτης κατ’ εντολή των εκτελεστών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού να βρίσκεται σε εγρήγορση. Επίσης καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που επιθυμούν την εξυγίανση και την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να συστρατευθούν.

Θα συνεχίσουμε με επιμονή τον αγώνα για την κάθαρση παρά τις όποιες αντιξοότητες.

Όλοι να θυμούνται ότι μετά την ύβριν, έρχεται η Νέμεσις».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*