Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παγκάκης: «Το παλεύει για Μεντόσα, σημαντικό ότι ο Νιασέ παίζει σε δύο θέσεις»

Παγκάκης: «Το παλεύει για Μεντόσα, σημαντικό ότι ο Νιασέ παίζει σε δύο θέσεις»

Μέχρι τέλους θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός την περίπτωση του Στίβεν Μεντόσα έχοντας για «σύμμαχο» και τον ίδιο, όπως επισήμανε μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, που αναφέρθηκε και στην πιθανότητα απόκτησης του «πολυθεσίτη» Σεΐκ Νιασέ!

«Ο Νιασέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, έχει αγωνιστεί μόνο μια φορά φέτος με την Λιλ. Έρχεται χωρίς οψιόν αγοράς. Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για εξτρέμ, το παλεύει, ο διακαής πόθος είναι ο Μεντόσα, ενώ κι ο παίκτης πιέζει δεν θέλει να πάει στην Τουρκία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά στους παίκτες του «τριφυλλιού» που ενδέχεται να αποχωρήσουν, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε για τον Κίκο Μακέντα ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Εσπανιόλ, αλλά δεν τα βρίσκουν οι δύο ομάδες στα χρήματα και θα κριθεί σήμερα.

Αντιθέτως, είπε πως ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι με το… ένα πόδι εκτός, θα πάει στην Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει χρήματα, δεν θα τον δώσει έτσι. Ενώ για τον Αϊτόρ τόνισε πως ο παίκτης δεν «καίγεται» να φύγει και να πάει στην Σαραγόσα.

Τέλος, ο Παγκάκης ξεκαθάρισε πως ο νεοφερμένος Γιουνές Σανκαρέ υπολογίζεται από τον Λάζλο Μπόλονι για τις θέσεις 8 και 10.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Διαβάστε ακόμα:

Τουρκικά ΜΜΕ: «Μιλά ξανά με Ποκό ο Παναθηναϊκός»

L’Equipe: «Δανεικός ο Νιασέ από την Λιλ στον Παναθηναϊκό»



Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Κανένα πέναλτι από τον Σένκεφελντ»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*