Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παγκάκης: «Προλαβαίνει ο Μαουρίσιο, δύσκολα κάποιος άλλος από τους τραυματίες»

Παγκάκης: «Προλαβαίνει ο Μαουρίσιο, δύσκολα κάποιος άλλος από τους τραυματίες»

Με πολλές ελλείψεις θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ την Κυριακή για τη 2η αγωνιστική των playoffs, καθώς όπως τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μόνο ο Μαουρίσιο έχει καλές πιθανότητες να προλάβει από τους τραυματίες.

«Ο Μαουρίσιο λέει στο περιβάλλον του πως νιώθει πολύ καλά και έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι όχι μόνο στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα. Ο Βέλεθ είναι σίγουρα νοκ άουτ και θα τρέξει για τον Ολυμπιακό, ο Σανκαρέ είναι δύσκολο να προλάβει τον ΠΑΟΚ, ενώ σίγουρα εκτός για την Κυριακή είναι ο Αγιούμπ. Ο Κουρμπέλης πιθανώς να χάσει όλα τα playoffs λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και στην καλύτερη περίπτωση να προλάβει 2-3 αγωνιστικές στο φινάλε», τόνισε και πρόσθεσε:

«Έχουν αντιληφθεί όλοι στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για να ρεφάρει το 2-2 με τον Αστέρα και να πλησιάσει στην τετράδα πρέπει να νικήσει την Κυριακή. Αν χάσει, θα χάσει πολύ έδαφος».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αναζήτηση στελεχών για να μπουν στην ομάδα και έκανε λόγο για επαφή με τον Κριστόφ Βαζέχα χωρίς να υπάρχει κάτι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*