Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παγκάκης: «Ο Παναθηναϊκός έχει γεμάτες μπαταρίες, ειλημμένη απόφαση να μείνει Λεωφόρο»

Παγκάκης: «Ο Παναθηναϊκός έχει γεμάτες μπαταρίες, ειλημμένη απόφαση να μείνει Λεωφόρο»

«Πάνοπλος» κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο», όπως επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης…

«Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με γεμάτες μπαταρίες, έφαγε μεν ταλαιπωρία με το ταξίδι, αλλά έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Έχει πολλές επιλογές ο Μπόλονι και τόσους ξεκούραστους παίκτες. Διούδης και Σένκεφελντ είναι καλά, λογικά θα παίξουν», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι είναι ειλημμένη απόφαση από την πλευρά του «τριφυλλιού» να παραμείνει οριστικά στην Λεωφόρο και του χρόνου, αφού εγκαταλείπεται το ΟΑΚΑ μέχρι να προχωρήσει το θέμα του Βοτανικού!

Τέλος, αναφορικά με την 11άδα του Παναθηναϊκού ο Παγκάκης σχολίασε ότι είναι ακόμα νωρίς και μια πρόβλεψη για τους Διούδη, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη και Καρλίτος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*