Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παγκάκης: «Κρίσιμο ακόμα και για τις ισοβαθμίες το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Παγκάκης: «Κρίσιμο ακόμα και για τις ισοβαθμίες το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Εκτός από ψυχολογικούς αλλά και λόγους… επιβίωσης του Λάζλο Μπόλονι, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό και από βαθμολογικής άποψης όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης.

«Κρίσιμο το ματς με τον ΠΑΟΚ ακόμα και για τις ισοβαθμίες, ο Παναθηναϊκός παρά τις απώλειες που είχε δεν έχει πάθει ζημιά. Ο Μπόλονι έχει την φιλοσοφία ότι το γκολ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έρθει, αν και δεν το βλέπουμε. Οι οδηγίες που παίρνουν οι παίκτες είναι να κρατήσουν πρώτα το μηδέν, να έχουν το νου τους πίσω. Κάτι άλλο θέλει, ίσως να παίξει με δύο εξτρέμ», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το αγωνιστικό και την 11άδα του «τριφυλλιού» απέναντι στους Θεσσαλονικείς ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι θα δούμε τους Βέλεθ-Σένκεφελντ στα στόπερ ενώ Αλεξανδρόπουλος, Νιάς και Μαουρίσιο θα παίξουν στα χαφ.

Τέλος, ο Παγκάκης επισήμανε ότι δύο φορές μόνο φέτος ο Παναθηναϊκός έχει παίξει με την ίδια τετράδα στην άμυνα, η οποία ήταν εκείνη που τον… ξανάβαλε στο «κόλπο» της Ευρώπης.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*