Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παγκάκης: «Επιστρέφει στην 11αδα ο Μακέντα, με Άρη ο Μαουρίσιο»

Παγκάκης: «Επιστρέφει στην 11αδα ο Μακέντα, με Άρη ο Μαουρίσιο»

Το απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι παραμένει γεμάτο για τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

«Ο Μαουρίσιο αναμένεται σήμερα στην Αθήνα μέσω Παρισιού. Είναι καλά και στόχος είναι να επανέλθει στο ματς με τον Άρη στις 17 Ιανουαρίου», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Επίσης προανήγγειλε αλλαγές στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. «Ο Μπόλονι έχει τα ίδια προβλήματα, αλλά περιμένω να είναι καλύτερος σε σχέση με τον Αστέρα. Την Κυριακή η ομάδα έπαιξε χωρίς να έχει κάνει προπόνηση λόγω των κρουσμάτων και χωρίς να γνωρίζει μέχρι το μεσημέρι αν θα γινόταν το ματς. Λογικά θα δούμε τον Μολό δεξί μπακ και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης».

Για τα μεταγραφικά είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πίσω καθώς η Αντβέρπ τραβά πολύ το πράγμα, ενώ υπάρχουν ενδοιασμοί για τον χαρακτήρα του παίκτη. Κρατάμε ένα μικρό παράθυρο, αλλά υπάρχει εντολή να αναζητηθούν και άλλοι στόχοι για τη θέση του εξτρέμ. Ο Παναθηναϊκός πάει και για ένα εξάρι, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάποιο όνομα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*