Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παγκάκης: «Δεν ήταν εντολή, αλλά νοοτροπία η οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού»

Παγκάκης: «Δεν ήταν εντολή, αλλά νοοτροπία η οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού»

Πρόβλημα… φοβικής νοοτροπίας εντοπίζει στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Παγκάκης κι εκεί αποδίδει το στραβοπάτημα στην Τρίπολη παρότι προηγήθηκε με δύο γκολ του Αστέρα.

«Θεωρώ πως οι αλλαγές των Αγιούμπ και Αλεξανδρόπουλο έπαιξαν ρόλο στην οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού. Ο τελευταίος δεν μπορούσε να συνεχίσει, γιατί είχε πρόβλημα στο γόνατο. Δεν υπήρχε εντολή στην ομάδα να γυρίζει πίσω. Ίσως το ένστικτο αυτοσυντήρησης κι επειδή ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να παίζει έτσι, κλείστηκε για να κρατήσει το προβάδισμα. Είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά και απουσιών, όπως και διαχείρισης. Δεν ήταν ανάγκη να επιτεθεί, απλά να κρατήσει την μπάλα χρειαζόταν. Μπορούσε να μπει ο Αϊτόρ, που ξέρει να κρατά μπάλα, ακόμη κι ο Μπουζούκης παρότι του λείπει ρυθμός», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ομάδα έχει διαχειριστεί το ματς εξαιρετικά ως το 80’ και δεν έδειχνε τίποτα ότι μπορούσε να αλλάξει. Ούτε οι παίκτες του Αστέρα έδειχναν να το πιστεύουν. Ήταν μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να πάει καβάλα στο άλογο για τη συνέχεια. Ίσως να του στοιχίσει στο τελικό ταμείο των playoffs. Πλέον ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμος και είναι αναγκαία η νίκη», πρόσθεσε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*