Home / Άλλα Σπόρ / Παίκτης του NFL κατέρρευσε την ώρα του αγώνα – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Παίκτης του NFL κατέρρευσε την ώρα του αγώνα – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ο αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) Ντάμαρ Χάμλιν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την κατάρρευσή του στη διάρκεια ενός αγώνα. Ο παίκτης των Buffalo Bills, 24 ετών, έπεσε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με αντίπαλο κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου του αγώνα με τους Cincinnati Bengals. Έλαβε ιατρική φροντίδα στο γήπεδο για πάνω από 30 λεπτά πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο, με τον αγώνα να διακόπτεται.

Ο Χάμλιν συγκρούστηκε με τον Τι Χίγκινς των Bengals με το κράνος του τελευταίου να χτυπά το θύμα στο στήθος. Αφού αρχικά σηκώθηκε στα πόδια του στη συνέχεια έπεσε ανάσκελα. Παίκτες και από τις δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν γύρω από το Χάμλιν καθώς το ιατρικό προσωπικό έκτακτης ανάγκης του έκανε ΚΑΡΠΑ και του παρείχε οξυγόνο. Αρκετοί παίκτες γονάτισαν και άρχισαν να προσεύχονται, ενώ άλλοι έκλαιγαν.

Ο Τζόρντον Ρούνεϊ, εκπρόσωπος του Χάμλιν, έγραψε στο Twitter: «Τα ζωτικά του στοιχεία έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό και τον έβαλαν σε καταστολή για να βάλουν έναν αναπνευστικό σωλήνα στο λαιμό του. Αυτή τη στιγμή κάνουν εξετάσεις. Θα παρέχουμε ενημερώσεις όποτε έχουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*