Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Παίκτης της χρονιάς ο Μαχρέζ στην Premier League (pics)

Παίκτης της χρονιάς ο Μαχρέζ στην Premier League (pics)

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς στην Premier League κέρδισε ο Ριγιάντ Μαχρέζ, σύμφωνα με την PFA (Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών).

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Premier League κέρδισε ο Ριγιάντ Μαχρέζ, σύμφωνα με την PFA (Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών).

Ο Γαλλοαλγερινός φορ είχε σημαντικό ρόλο στην πορεία τίτλου της Λέστερ, έχοντας μέχρι στιγμής 18 γκολ και 10 ασίστ σε 36 αγώνες. Ο διεθνής άσος κατάφερε, μάλιστα, να ξεπεράσει δύο άλλους συμπαίκτες του από τις «αλεπούδες», τον Τζέιμι Βάρντι και τον Ενγκολό Καντέ.

Ο Άγγλος επιθετικός όμως βραβεύτηκε για το εκπληκτικό σερί που έτρεξε, σκοράροντας για 11 συνεχόμενα παιχνίδια, επίδοση που αποτελεί και το νέο σχετικό ρεκόρ στην Premier League.

inner

Εν τω μεταξύ, η PFA ανέδειξε τον Ντέλε Άλι της Τότεναμ ως τον κορυφαίο νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ ο Ράιαν Γκιγκς πήρε το βραβείο ήθους και αξίας.

inner

inner

Όσον αφορά την καλύτερη 11άδα, αυτή είχε ανακοινωθεί εδώ και αρκετές ημέρες. Πρόκειται για τους Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπεγιερίν (Άρσεναλ), Μόργκαν (Λέστερ), Άλντερβαϊρελντ (Τότεναμ), Ρόουζ (Τότεναμ), Καντέ (Λέστερ), Ντέλε Άλι (Τότεναμ), Μαχρέζ (Λέστερ), Παγιέ (Γουέστ Χαμ), Βάρντι (Λέστερ), Κέιν (Τότεναμ).

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*